Boksarska šola za otroke in mlade

JGA 7631 Edit

Razumemo, da boks ni prvi šport na katerega bi starš pomislil, da bi vpisal otroka, ko razmišlja o aktivnostih kam bi se otrok vključil, vendar kljub temu razmislite, kajti v Golden Gloves telovadnici imamo poseben program za otroke, ki se imenuje Boksarska šola in je razdeljen na 3 skupine (4-8, 9-12, 13-16 let). Iz prve roke vam lahko zatrdimo pozitivne izkušnje, saj se z programi za otroke ukvarjamo že od leta 2008, da se pri otroku, ki se ukvarja z boksom razvije samodisciplina, vztrajnost, spoštovanje in samozavest. Otrok se nauči odgovornosti, kar se kaže tudi v odnosu z šolo in učenjem in se vedno z veseljem radi vračajo nazaj v telovadnico. Poleg tega poskrbi za otrokov telesni razvoj tako v moči, hitrosti, raztegljivosti, ravnotežju, spretnosti in kondciji.

Za otroke od 4 - 8 leta starosti ponujamo najboljši boksarski program na tržišču. Pravzaprav smo edina boksarska telovadnica v Sloveniji, ki ponuja tovrstni boksarski program za otroke te starosti. Naši člani pričnejo takoj z učenjem trdnih temeljev: borilni položaj, osnovnih udarcev, osnovnih kombinacij, obrambe ter osnovih boksarskih korakov. Naš interes ni, da bi jih obremenili s preveč znanja naenkrat, ampak da bil bili aktivni in zainterisirani za trening.

V skupini od 9-12 leta so otroci že zrelejši, zato so ločeni od mlajše skupine. Ta skupina je zasnovana tako, da se že kažejo znaki bolj resnega vedenja, ampak vseeno obdržimo zabaven način učenja in od njih ne zahtevamo toliko kot v starejši skupini. 

V skupini med 13-16 let je bolje načrtovan program z pričakovanjem večje vztrajnosti in predanosti. Ni več prostora za igranje, ker pričakujemo natančnost, tehnično znanje ter kondcijsko pripravljenost. Učijo se prave boksarske temelje, ki jih ponavljamo dokler jih ne osvojijo, saj je namen vsake skupine naučiti člane plemenito veščino boksa.

TEKMOVALNA EKIPA 10-12 in 13-16 LET :  Vsi, ki so na trengih pokazali trdo voljo in pridobljeno boksarsko znanje se lahko na trenerjevo in njihovo željo ter z soglasjem staršev pričnejo z boksom ukvarjati tudi tekmovalno in se pridružijo tekmovalni ekipi Golden Gloves. 

  • razdeljen na 3 skupine (4-8 let, 9-12 let, 13-16 let)
  • načrtovan letni program posebej za otroke in mladino
  • razvijanje samodiscipline, spoštovanja in odgovornosti ter vztrajnosti
  • pozitivno vpliva na otrokov razvoj in odnosu do šole
  • učenje plemenite veščine boksa
  • ekipno vzdušje in razvijanje prijateljstva

Delovni čas 

GOLDEN GLOVES GYM 

ponedeljek - petek:
6:00 - 22:00

sobota:
8:00 - 13:00

Nedelja: zaprto

M: 070 832 420

E: info@goldengloves-gym.si

Naša lokacija

LJ-Šentvid 
Prušnikova 95