Boks za ženske

BOKS ZA ŽENSKE

Naš edinstven program Boks za ženske je visoko-kalorična vadba, ki vključuje oblikovanje telesa, izgubo maščobe, učenje boksa in tehnike v paru ki ne vsebuje kontakta in sparingov, ter delo na boksarski vreči in fokusarjih s trenerjem v telovadnici s pozitivno nabitim vzdušjem. Je za ženske, ki se želite sprostiti po napornem dnevu na faxu, v službi, z otroci in bi si rade vzele čas zase, da preženete iz glave vso negativnost in skrbi, ki nas obdajajo v vsakdanjem času in postanete za par ur na teden prave boksarske bojevnice. Prav tako je Boks za ženske namenjen za posameznice nad 16 let, ki ste naveličane rutine na treningih in se želite naučiti nekaj novega in preizkusiti vadbo, ki vam jo ponuja samo naša telovadnica, saj smo ustanovitelji boksa za ženske v Sloveniji. 

Zato je prva stvar, ki jo obišče naša rekreativka, preden se priduži skupini - boksarska klinika , kjer opravite 4 uvajalne treninge boksarske klinike v kateri gre za indivdualni program z trenerjem, ki vas bo postopoma naučil trdnih boksarskih temeljev: borilni položaj, treh osnovnih udarcev – direkt, kroše in uperkat, osnovne obrambe, osnovih boksarskih korakov ter kondicije in moči za uspešno nadaljevanje v skupini.

Naši trenerji vas bodo motivirali, da boste še bolj zagnano trenirali, se učili in ob tem delali na vašem osebnem cilju, ki ste si ga zadale. Program, ki smo ga izoblikovali je kombinacija boksa, kjer se bo izrazila vasa moč in hitrost, ter vaj za učvrstitev telesa, kjer se fokusiramo na izoblikovanje in pravilne izvedbe vaj za celo telo.

unnamed

Prednosti našega treninga so, da boste pridobile na samozavesti, se naučile samoobrambe in pravilne izvedbe boksarskih udarcev in obrambe. Z vadbo boksa ter funkcionalih vaj z lastno težo in pripomočki pa se vam bosta izboljšala tudi ravnotežje In fleksibilnost. V tako intenzivnem treningu boste izgubljale mačobo v telesu in pokurile v 1 uri med 800 in 1000 kalorij in si obenem izoblikovale telo in pridobile kondicijo.

  • izguba med 800 – 1000 kalorij na trening ter izgubo maščobe
  • ne vsebuje kontakta in borb
  • boksarsko tehiko boste lahko tudi uporabile za samoobramo na ulici
  • boks vam bo pomagal da se lažje spopadete z stresom
  • skupina je namenjena samo ženskam
  • načrtovan letni program
  • trening za oblikovanje celega telesa in pridobivanje kondicije in moči 
  • ekipno vzdušje in razvijanje prijateljstva

Delovni čas 

GOLDEN GLOVES GYM 

ponedeljek - petek:
6:00 - 22:00

sobota:
8:00 - 13:00

Nedelja: zaprto

M: 070 832 420

E: info@goldengloves-gym.si

Naša lokacija

LJ-Šentvid 
Prušnikova 95