Boks za rekreativce

BOKS

 

Nudimo rekreativni boks za moške, ki so si vedno želeli vstopiti v svet boksa in zaradi kakršnega koli razloga niso imeli priložnosti. Skozi trening boksa boste dosegli najboljšo moč in kondicijo, kakor tudi izgubo maščobe in lep tonus mišic ter izgradnjo mišične mase.

Skupina je namenjena posameznikom, ki so starejši od 16 let in tistim, ki si za svoje zdravje in dušo lahko vzamejo par dni na teden, da si zagotovijo potrebo po rekreaciji, kakršno lahko dobijo le v naši boksarski telovadnici. V Golden Gloves se trudimo in jemljemo vsak trening profesionalno in vas poskušamo naučiti na najbolj enostaven, zabaven in hitro dojemljiv način, da vam bo znanje boksa lahko koristilo tudi v prihodnje in vam ne bo ušlo iz spomina.

Preden pa se pridružite skupini boksa, bomo opravili 4 osebne treninge boksarske klinike , kjer gre za uvajalni program z trenerjem, ki vas bo postopoma naučil trdnih temeljev: borilni položaj, treh osnovnih udarcev – direkt, kroše in uperkat, osnovne obrambe, osnovih boksarskih korakov ter kondicije in moči za uspešno nadaljevanje v skupini. Naš cilj je, da se v skupini naučite delati v paru, na boksarski vreči in drugih pripomočkih v telovadnici, kar vam bo pripomoglo k pravilni izvedbi udarcev in kombinacij, obrambnih tehnik – blok, odklon, skivaža in nadaljevalnih tehnik, ki jih boste spoznavali skozi načrtovan letni program, nato pa ko boste pripravljeni nadaljevali s kontroliranim sparingom v katerem boste preizkušali napad in obrambo v katerem se bo kazal vaš napredek.

  • naučiti se pravilne boksarske tehnike
  • pridobiti na samozavesti in disciplini
  • izgubiti maščobo in pridobiti mišično maso
  • pridobiti moč in kondicijo
  • boks vam bo pomagal da se lažje spopadete z stresom
  • načrtovan letni program
  • ekipno vzdušje in razvijanje prijateljstva

Delovni čas 

GOLDEN GLOVES GYM 

ponedeljek - petek:
6:00 - 22:00

sobota:
8:00 - 13:00

Nedelja: zaprto

M: 070 832 420

E: info@goldengloves-gym.si

Naša lokacija

LJ-Šentvid 
Prušnikova 95