Zakaj izbrati nas?

unspecified

 

ZDRAVJE
Fizične aktivnosti izboljšujejo vase zdravje, so dobre za vase srce in ožilje, kar zmanjša k tveganju srčnih bolezni in visokega krvnega tlaka. Pri treningu se razvije moč, hitrost, ravnotežje, fleksibilnost in kondicija.

OBLIKOVANJE TELESA 
Boks trening bo pripomogel k zdravem počutju in telesu. Oblikovali si boste mišice in postali fizično zmogljivejši , vendar ženske naj vas ne bo strah, da bi postale mišičaste, kajti to ni naš cilj treninga saj boste porabile do 1000 kalorij v 60 minutah. Izgledali boste bolj sveže, fizično in kondicijsko pripravljene na nove podvige in najpomembneje imeli boste več energije, kar se bo kazalo v vašem odličnem počutju.

SAMOZAVEST
Na treningih boste našli svojo notranjo moč, tudi takrat kadar bo vase telo izmučeno, kar pomeni, da bolj ko bo naraščala vaša samozavest, lažje boste premagovali ovire, ki vam jih bo zadalo življenje in na te prepreke gledali s pozitivnimi očmi, bolj boste mirni in zaupanje v samega sebe bo rastlo.

DISCIPLINA 
Disclipina, ki jo pridobite na treningih vas bo motivirala, da boste sprejemali nove izzive, postali pogumnejši in da ne boste obupali, ko vam bo najtežje. Vztrajnost bo tista, ki se bo pokazala s časom, ko boste prešli točko katero ste si zadali in sami sebe potisnili preko meja, ki so za vas do sedaj veljala nemogoča.

SPROSTITEV
Rekreacija je najboljša oblika sprostitve, saj deluje antistresno, kajti ob treningu se vam izločajo endorfini,- hormone sreče, zviša se vam nivo energije in gradi samozavest, kar pripomore k takojšnjemu boljšemu počutju.

SAMOOBRAMBA
Naučiti se pravilnih tehnik samoobrambe je prva stvari, ki jo vsak posameznik lahko naredi za svojo varnost. Če se znate pravilno obraniti pred nevarnostmi, boste bolj mirni v kritičnih situaijah in se boste znali izogniti nepotrebnih fizičnih napadov.

NOVE IZKUŠNJE
Ker se boste nekateri prvič srečali z boksom ali s katerokoli fizično aktivnostjo, naj to za vas ne bo ovira, ampak glejte na to, kot na nove izive in cilje, ki jim greste nasproti, mi pa jih vam bomo pomagali uresničiti in postopoma gradili vašo fizično pripravljenost in kondicijo.

EKIPNO VZDUŠJE
V naši telovadnici dajemo veliko prednost pozitivnemu prijateljskemu odnosu, saj v te namene prirejamo trening kampe, seminarje, zabave in zaključne izlete. Verjamemo, da se lahko vsak najde v našem klubu, saj je naš namen, da se člani povežejo in motivirajo med seboj. Naš moto je: SMO VEČ KOT KLUB, SMO EKIPA!

 

Delovni čas 

GOLDEN GLOVES GYM 

ponedeljek - petek:
6:00 - 22:00

sobota:
8:00 - 13:00

Nedelja: zaprto

M: 070 832 420

E: info@goldengloves-gym.si

Naša lokacija

LJ-Šentvid 
Prušnikova 95